touTubefbInstagram icontiktok

  • GL0
  • GL2
  • GL3
  • Gl4
  • Gl5
  • Gl6

Методичний кабінет

Єдина методична тема

Автор: Super User. Posted in Методичний кабінет

Єдина науково-методичною темою

«Формування новітнього освітнього середовища в умовах реалізації компетентісного підходу з метою підвищення якості професійної освіти»

Педагогічною метою роботи над єдиною методичною темою є:

- удосконалення професійної, соціальної та особистісної компетентності кожного учасника освітнього процесу;

- підвищення науково-теоретичного й загально культурного рівня, психологічної підготовки та професійної майстерності, розвиток їх творчої ініціативи;

- формування в них готовності до самовдосконалення, самоосвіти, саморозвитку.

Головне завдання методичної роботи:

- створення умов для постійного творчого та фахового зростання кожного учасника освітнього процесу;

- забезпечення професійної самореалізації педагогічних працівників та готовності їх до використання нових форм і методів навчання.

Пріоритети:

- оновлення ролі педагога, як висококваліфікованого фахівця, який володіє значним арсеналом інноваційних технологій організації освітнього процесу.

Загальні напрями в організації методичної роботи:

- підвищення педагогічної майстерності викладачів та майстрів виробничого навчання через оптимальну структуру науково-методичної роботи, удосконалення їх професійної, соціальної та особистісної компетентності та розвитку творчої ініціативи;

- упровадження в освітній процес досягнень перспективного педагогічного досвіду, інноваційних методів, новітніх технологій та забезпечення їх практичної реалізації;

- забезпечення реалізації принципів гуманізації, демократизації та спрямованість процесу навчання на розвиток особистості учня, встановлення пріоритетом уроку соціалізацію здобувачів освіти.

- організація методичного супроводу молодих педагогів для успішної адаптації до роботи в училищі та підвищення рівня професійної, соціальної та особистісної компетентності;

- активізація видавничої діяльності педагогічних працівників їх участь в інноваційній та дослідно-експериментальній роботі;

- підвищення ІКТ-компетентності педагогів із метою ефективної інформатизації освітнього процесу;

- удосконалення контрольно-оцінювальної діяльності в процесі навчання з урахуванням сучасних досягнень педагогіки;

- здійснення психолого-педагогічного супроводу освітнього процесу.

Структурою внутрішньоучилищної методичної роботи буде технологічний підхід до методичної роботи, який включатиме в себе систему заходів, спрямованих на визначення чітких процесуальних характеристик (що, як і в якій послідовності, у якому обсязі слід робити), сприятиме вирішенню проблем якості освіти, які знаходяться в епіцентрі уваги методичної роботи:

- кадрове та науково-методичне забезпечення освітнього процесу;

- створення організаційних умов для безперервного вдосконалення фахової освіти та кваліфікації педагогів;

- проведення системних методичних заходів, спрямованих на розвиток творчих можливостей педагогів;

- вивчення та впровадження в практику ефективних методик та нових освітніх технологій навчання та виховання.

Педагогічна скарбниця

Автор: Super User. Posted in Методичний кабінет

Барташевич І.Л. -

урок виробничого навчання на тему: "Приготування млинцевого тіста та виробів з нього"

Петренко Л.В. -

"Приготування масляних кремів"

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

"Технологія приготування виробів з дріжджового тіста"

Міщенко А.О. -

"Приготування страв сучасного ресторану із прісного тіста"

"Приготування, оформлення та відпуск різноманітних дієтичних страв"

Баб'як В.О. -

"Робота з системою автоматизованого керування закладами ресторанного господарства"

Створення публікацій за допомогою програмного забезпечення Publisher

Волошина Ю.В. -

"Приготування помади білої основної"

Стефанчук І.В. -

"Столовий етикет. Послідовність сервірування столів"

"Методи та форми обслуговування споживачів"

Рева Л.Г. -

"Технологія приготування борщів"

"Кмітливий кухар"

Криворученко М.П. -

"Електротехнічні пристрої, що перетворюють електричну енергію"

Пісна І.А. -

"Приготування страв з м'яса смаженого порційними панірованими та порційними натуральними шматками"

Куба О.М. -

"Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї"

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: