23.11.2016 р. Пробні кваліфікаційні роботи за професією «Кухар IV розряду» в групах № 24, 25
В нашому навчальному закладі продовжуються пробні кваліфікаційні роботи за професією «Кухар IV розряду» в групах № 24, 25.
23.11.2016 року в лабораторії училища працювали учні групи № 25 з майстром в/н Пісною І. А. Перед учнями було поставлено завдання - приготування страв, які відповідають кваліфікації IV розряду.
Учнями було приготовлено холодні страви та закуски: вінегрет з кальмаром, риба смажена під маринадним соусом, закуска «Полісся» та другі страви: котлета відбивна з комбінованим гарніром, птиця тушкована в соусі з картопляним пюре, котлета «Марічка» з картоплею смаженою та свіжим міксом салату, голубці з м’ясом та рисом, короп запечений під сметанним соусом, а також десерт «Білосніжка та сім гномів» та напій гарячий шоколад.
Члени комісії оцінювали теоретичну та практичну підготовку учнів за такими критеріями:
- стан санітарного одягу;
- правильність розрахунків технологічної картки;
- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
- навчальна дисципліна;
- правила здійснення технологічного процесу;
- органолептичні показники якості страв;
- оригінальність подачі страв;
- дотримання норм часу.
Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння, а також високий рівень знань.