touTubefbInstagram icontiktok

Новини

08.04.2016 р. Семінар заступників директорів з виховної роботи ПТНЗ Київської області

Автор: Super User. Posted in Новини

060608 квітня 2016 року на базі нашого училища відбувся cемінар заступників директорів з виховної роботи професійно-технічних навчальних закладів Київської області «Виховна система професійно-технічного навчального закладу як оптимальний простір життєтворчості особистості та її роль у формуванні позитивного іміджу навчального закладу».

 0607060806090610

Директор Соколовський Станіслав Антонович проінформував учасників семінару про здобутки педагогічного колективу, що сприяють створенню позитивного іміджу вищого професійного училища.

У заході взяла участь начальник відділу організації професійної орієнтації Київського обласного центру зайнятості Дем'янюк Тетяна Валеріївна, яка висвітила особливості співпраці професійно-технічних навчальних закладів області з Київським обласним центром зайнятості та запропонувала педагогам нові можливості спільної діяльності з питань профорієнтації учнів загальноосвітніх шкіл та незайнятого населення.

Учасники взяли активну участь в обговоренні питання професійної орієнтації майбутніх вступників до професійно-технічних навчальних закладів, поділилися досвідом проведення Днів відкритих дверей, урочистостей з нагоди закінчення учнями навчального закладу – засобами маркетингу навчальних закладів на ринку освітніх послуг.

Значна увага на семінарі була приділена питанню впровадження проектної технології у виховну роботу. Цій темі були присвячені виступи директора Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області Зубець Валентини Олексіївни, заступника директора Стасєєвої Марини Андріївни та методиста Юрченко Вікторії Миколаївни. Напрацюваннями з колегами поділилися заступник директора з виховної роботи ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» Решетник Сергій Володимирович та викладач історії Стецюк Світлана Андріївна.

Учасники заходу отримали актуальну інформацію про шляхи реалізації соціального проекту із національно-патріотичного виховання учнівської молоді.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: