touTubefbInstagram icontiktok

Новини

15.02.2018 р. Святкування Дня Святого Валентина

Автор: Super User. Posted in Новини

2929 14 лютого 2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» святкували День Святого Валентина який ще іменують Днем усіх закоханих. Свято — неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно. День Валентинаприйшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят.

В кабінеті психолога Бенедіс Н.О. відбулася година психолога «Ми будемо говорити про кохання». В приємній атмосфері за чашкою ароматного чаю та солодощами здобувачі освіти говорили, задавали питання, які стосувалися міжособистісних стосунків, гендерних стереотипів, сімейних стосунків та ін.

На завершення присутні переглянули відео «Ідеальний партнер в житті» та виконали вправу «Побажання».

2925292829272926

В актовому залі гуртожитку вихователями був проведений вечір відпочинку "Під знаком Купідона" до Дня закоханих.

Вечір розпочався із різноманітних тематичних конкурсів: "Зізнання в коханні", "Модельєри", "Солодка парочка", "Ти мені подобаєшся", "Акровірш", "Защемило серце" та ін. Після цього молодь мала змогу зазирнути в майбутнє, витягнувши зі скриньки передбачення.

Приємну атмосферу свята закоханих доповнювала фотозона в стилі "Love is...", де учні із великим задоволенням робили фото на пам'ять.

2932293129302933

А завершився вечір святковою дискотекою.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: