09.11.2017 р. Лабораторно-практична робота
08 листопада 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» у лабораторії №2 викладачем Петренко Л.В., було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього», а також «Виготовлення муляжів з мастики» в групі №25 за професією «Кухар; кондитер».
Метою роботи було закріпити практично теоретичні знання з:
- розрахунку сировини на задану кількість виробів;
- підбору інструменту, інвентарю, посуду;
- організації робочого місця;
- технології приготування виробів з пряничного тіста та муляжів з мастики;
- проведення бракеражу готових виробів і попередження недоліків випечених виробів та ін.
Здобувачі освіти сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.