touTubefbInstagram icontiktok

Новини

29.09.2017 р. ВСЕУКРАЇНСЬКІ СПОРТИВНІ ІГРИ «КОЗАЦЬКА НАСНАГА» - 2017

Автор: Super User. Posted in Новини

2139 28 вересня 2017 року в м. Переяслав-Хмельницький на спортивній базі ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» відбувся ІІ обласний етап Всеукраїнських спортивних ігор серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України «Козацька наснага».

Змагання проводилися з метою організації змістовного дозвілля, спрямованого на формування в учнів фізичного, соціального та духовного здоров’я, вдосконалення фізичної та психічної підготовки, ведення активного способу життя та професійної діяльності, підвищення соціальної активності та залучення учнів до занять фізичною культурою, а також з метою пропаганди здорового способу життя. Організовані під егідою Департаменту освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій спільно з обласним та Київським відділеннями (філіями) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Команда учнів ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» прийняли участь у даному заході, виступали у особисто-командній першості. До програми змагань входили різні конкурси, маємо результати:

ІІІ місце – в номінації «Втеча полоненного»;

ІІІ місце – в номінації «Метання довбні»;

І місце – в номінації «Перетягування канату»;

2133213421352137

ІІІ місце – команда нашого училища виборола в загальному заліку у змаганнях ІІ (обласного) етапу Всеукраїнських спортивних ігор серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України «Козацька наснага».

До складу команди входили:

  1. Василенко Віктор – учень групи № 9
  2. Пузир Михайло – учень групи № 40к
  3. Шевчук Едуард – учень групи № 9
  4. Тужицький Микола – учень групи № 51
  5. Проценко Ярослав – учень групи № 9
  6. Заїченко Станіслав – учень групи № 22
  7. Опанасенко Богдан – учень групи № 9
  8. Міщук Максим – учень групи № 23
  9. Аліварський Віталій – учень групи № 7

Спортсмени нагороджені дипломами та кубком. Дякуємо організаторам змагань за теплий прийом, гарний настрій та позитивні емоції.

213821412142214321442140

З повагою ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: