touTubefbInstagram icontiktok

Новини

30.03.2017 р. СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ З 25.03. – 29.03.2017 РОКУ

Автор: Super User. Posted in Новини

0833 ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ КИЄВА З ПАУЕРЛІФТИНГУ 2017

25.03.2017 р. в Деснянському районі міста Києва пройшов відкритий чемпіонат Києва з пауерліфтінгу.

Спортсмени змагалися в чотирьох дисциплінах: жим штанги лежачи, станова тяга, багаторазовий жим та підйом штанги на біцепс. Чемпіонат був відкритий, тому на змагання приїхали атлети з різних областей України.

Картавенко О. Г. керівник фізичного виховання ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» виступала на змаганнях з пауерліфтингу, виконувала багаторазовий жим штанги лежачи - 35 кг серед жінок.

В результаті змагань стала переможницею змагань з багаторазового жиму, зайняла І місце, нагороджена: медаллю, грамотою та Кубком за абсолютну перемогу у даній дисципліні, з високим коефіцієнтом серед жінок та чоловіків.

083708380839 

ТОВАРИСЬКИЙ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

27 березня 2017 року проводився товариський турнір з міні-футболу, організований Дарницькою районною в м. Києві державною адміністрацією.

В змаганнях взяли участь працівники структурних підрозділів та служб Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та студенти Київського коледжу комп’ютерних технологій та економіки Національного авіаційного університету, студенти ВНЗ «Київський медичний коледж № 3» та учні Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу.

За підсумками турніру маємо результати:

І місце - ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу"

ІІ місце - Київський коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ;

ІІІ місце - ВНЗ «Київський медичний коледж № 3.

В заході взяло участь 29 активних учасників турніру. 

0828082908270832

ТОВАРИСЬКИЙ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

29 березня 2017 року проводився товариський турнір з волейболу між командами працівників структурних підрозділів та служб Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та учнями ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу».

Команда ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» стала переможцем з волейболу.

083408350836

Дякуємо організаторам змагань у проведені турніру та позитивні емоції.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: