06.03.2017 р. Тиждень спецтехнологій
За давньою традицією у нашому навчальному закладі проводиться «Тиждень спецтехнологій» в групах профтехциклу за такою програмою:
06.03.2017 р. відбулась відеопрезентація груп № 1 та № 41 під гаслом «Набутим знанням – достойне практичне застосування» - як своєрідний звіт про отримані фахові знання, тобто це наочний посібник застосування отриманих знань, умінь та навичок під час виробничої практики на робочих місцях мережі сучасних супермаркетів різних форм власності.
Для слухачів було запропоновано ряд інформації про новини у м’ясній галузі з відео супроводом, виконання процесів виробництва у мережі магазинів: обробка субпродуктів для експорту.
Дану тему нам розкрили представники групи № 1 професії: «Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів».
Про технологію виготовлення напівфабрикатів різного асортименту та їх реалізацію в мережі супермаркетів і відмінності обвалювання, жилування та виготовлення м’ясних продуктів широкого асортименту на робочих місцях мережі сучасних супермаркетів розповідали представники групи № 41 спеціальності: «Зберігання, консервування та переробка м'яса»