touTubefbInstagram icontiktok

Новини

09.02.2015 р. Кваліфікаційна робота

Автор: Super User. Posted in Новини

250

09 лютого 2014 року у лабораторії нашого навчального закладу відбулися кваліфікаційні пробні роботи у групах № 24 та № 25, що навчаються за професією «Кухар; кондитер».

Отримавши завдання, розроблене на основі кваліфікаційних характеристик кондитера 3 розряду, та прослухавши інструктаж з охорони праці, учні приступили до виконання роботи під чуйним керівництвом майстрів виробничого навчання – Гончар Л.В. та Ворони О.М.

Кваліфікаційна пробна робота оцінювалася з урахуванням практичних умінь і навичок учня та часу, витраченого на її виконання. Учні продемонстрували вправність у виконанні технологічних операцій та творчий підхід до оформлення і подачі страв, серед яких: ватрушки, розтягаї, кулеб’яка, пиріг напіввідкритий, рулет з маком, кошики з кремом і фруктовою начинкою, сочники з сиром, печиво глазуроване, рулети бісквітні, торти: «Зимова вишня», «Лимонний», «Шедевр» та «Карпати», а також кекси і чизкейк.

251252

Привітати учнів з присвоєнням кваліфікації кондитера третього розряду мали можливість запрошені на дегустування викладачі та майстри.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: