touTubefbInstagram icontiktok

Новини

11.01.2019 р. ПЕРШІ КРОКИ НА ШЛЯХУ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Автор: Super User. Posted in Новини

4034 11 січня 2019 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових та ресторанного сервісу» під керівництвом в.о. директора Сушко В.В. відбулося спільне засідання шкіл молодого педагога та передового педагогічного досвіду.

Вона зауважила, що питання про педагогічні технології тісно пов’язані з поняттям педагогічної майстерності, бо дії майстра завжди досконалі. Щоб бути майстром, необхідно володіти особистісною професійною неповторністю і унікальністю, власним стилем діяльності.

Викладач вищої категорії Картавенко Ольга Григорівна презентувала свою формулу успіху діяльності викладача у сфері фізичної культури і спорту. А також, розповіла про власні методи роботи з невстигаючими учнями, у яких слабка фізична підготовка.

Про те, що медіаосвіта освітянської спільноти надзвичайно важлива, інформувала керівник школи передового педагогічного досвіду Роззавко А.О. Важливо вміти захищатися від небезпек, які несуть із собою цифрові технології і користуватися можливостями, які надають медіа. І не тільки самим вміти це робити, але й вчити наших учнів.

4041403540364042

Старший майстер Гончар Людмила Василівна презентувала присутнім алгоритм підготовки майстра виробничого навчання до занять. Зокрема, яку потрібно виконати послідовність дій, щоб досягти результативності. А також, майстер виробничого навчання Онищенко Світлана Іванівна провела майстер-клас з приготування запечених страв з картоплі. Присутні молоді педагоги дізналися секрети приготування картоплі «Гратен», «Дофіне», «Герцогиня» та картопляного пюре.

4038403740404039

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: