touTubefbInstagram icontiktok

Новини

15.10.2015 р. Осінній місячник благоустрою

Автор: Super User. Posted in Новини

0113З 14 вересня до 14 жовтня 2015 року у Київській області тривав осінній місячник благоустрою, до якого активно долучилися учні та педагоги нашого навчального закладу.

14.10.2015 р. День захисника України

Автор: Super User. Posted in Новини

0102День захисника України – це державне свято, що відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. В цей день вшановують мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції і звитяги Українського народу.

14.10.2015 р. З Днем захисника України

Автор: Super User. Posted in Новини

0107Вітаємо з Днем захисника України!

Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.

08.10.2015 р. Змагання з міні-футболу

Автор: Super User. Posted in Новини

00968 жовтня 2015 року команда ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу»посіла почесне друге місце в осінніх змаганнях з міні-футболу серед команд первинних профспілкових організацій.

27.11.2017 р. 85-ті роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні

Автор: Super User. Posted in Новини

2532 Голодомор 1932-1933 років – одна з найтрагічніших подій за всю історію нашої країни. Пам'ять жертв Голодомору вшановують щороку в четверту суботу листопада. Ця дата присвячена подіям 1932-1933 років, коли в результаті радянської політики хлібозаготівель і колективізації від голоду в Україні померли мільйони жителів.

08.10.2015 р. Традиції та інновації у підготовці кваліфікованих робітників громадського харчування

Автор: Super User. Posted in Новини

008608 жовтня 2015 року у ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогічних працівників за напрямком «Громадське харчування» на тему «Традиції та інновації у підготовці кваліфікованих робітників громадського харчування».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: