touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Фестиваль "Золотий дракон" - 2016

Автор: Super User. Posted in Новини

22   01.10.2016 року відбулися змагання з веслування на човнах «Дракон». Представники ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій і ресторанного сервісу» приймали участь у міжнародному водно-спортивному фестивалі «Русанівське кільце «Золотий дракон»» у м. Києві.

15.02.2018 р. Відкритий урок на тему: «Сучасні тенденції у сфері ресторанного обслуговування»

Автор: Super User. Posted in Новини

2945 15 лютого 2018 року, в рамках проведення методичного місячника «Фестиваль педагогічних ідей» у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладач

Шульгін О.С. провів відкритий урок на тему: «Сучасні тенденції у сфері ресторанного обслуговування».

Спортивні досягнення з 23.09.2016 по 27.09.2016 року

Автор: Super User. Posted in Новини

012   23 вересня 2016 року команда навчального закладу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» приймала участь у змаганнях з волейболу, організовані КМФСТ «Україна», які відбулися на Трухановому острові ДЮСШ «Славутич».

15.09.2016 р. Чемпіонат Світу з веслування на човнах «Дракон»

Автор: Super User. Posted in Новини

015З 08 по 11 вересня 2016 року у Москві проходив Чемпіонат Світу з веслування на човнах «Дракон» (ICF WORLD DRAGON BOAT CHAMPIUONSHIPS), участь у якому взяли понад 1200 спортсменів з 18 країн світу.

26.08.2016 р. Підготовка до нового навчального року

Автор: Super User. Posted in Новини

005В училищі триває активна підготовка до нового навчального року: завершуються поточні ремонти у гуртожитку та навчальному корпусі, облаштовуються прилеглі території навчального закладу.

14.02.2018 р. Відкритий урок в групі № 40-к

Автор: Super User. Posted in Новини

2923 14 лютого 2018 року, в рамках проведення методичного місячника«Фестиваль педагогічних ідей» у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладач Рева Л.Г. провела відкритий урок «Кулінарну олімпіаду».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: