touTubefbInstagram icontiktok

02.05.2018 р. Перевірочні роботи в групах № 7,8

Автор: Super User. Posted in Новини

3411 27 квітня 2018 року, в навчальній лабораторії №1 та №2 державного навчального закладу «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», під керівництвом майстрів в/н Шульгіна О.С. та Волошиної Ю.В. в групах № 7,8 пройшли перевірочні роботи з кваліфікації «Кухар ІV розряду».

3414341534133412

Майбутні кухарі показали гарні теоретичні знання з предметів спеціальних дисциплін та продемонстрували свої вміння і навички під час приготування, оформлення та презентації страв: «Солянка домашня українська», «Січеники рибні українські», «Карасі запечені під сметанним соусом», «Рулету м’ясного з цибулею та яйцем», «Деруни з сиром»

3416341734183419

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: