30.03.2018 р. Конкурс на кращу вегетаріанську страву
28-29 березня 2018 року, в рамках тижня спецтехнології на тему: «Вегетаріанська кухня», у державному навчальному закладі «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся конкурс на кращу вегетаріанську страву.
Із запропонованого набору продуктів здобувачі освіти готували основну вегетаріанську страву та салат. Для дегустації членам конкурсної комісії були представлені основні страви на вегетаріанську тематику: «Бабка з квасолі та моркви», «Пісний рулет з квасолі», «Кукурудзяне тако з овочевою начинкою», «Фалафель з квасолі», «Люля-кебаб з квасолі», «Зрази картопляні з квасолею», «Капуста запечена на подушці з квасолі» та «Тушкована квасоля в хрусткому мішечку». А також смачні овочеві салати: «Салат з ківі та авокадо», «Лісова поляна», «Ясай», «Веган-Бум» та «Тюльпани».
Комісія оцінювала конкурсантів за відповідними критеріями: санітарний стан конкурсанта, наявність технологічно-розрахункових карток, дотримання санітарних вимог та організація робочого місця, відповідність вимогам до якості та естетичність і сучасність оформлення.