touTubefbInstagram icontiktok

27.03.2018 р. Тиждень спецтехнологій за темою: «Вегетаріанська кухня»

Автор: Super User. Posted in Новини

3129 26.03.2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» розпочався тиждень спецтехнологій за темою: «Вегетаріанська кухня».

На ранковій лінійці здобувачі освіти розповіли про те, що вегетаріанська кухня об'єднує в собі як традиційно вегетаріанські страви різних кухонь світу, так і адаптовані версії спочатку невегетаріанських страв. А також присутні дізнались про користь вегетаріанських страв.

Голова методичного об’єднання груп кухарського спрямування Рева Л.Г. та здобувачі освіти груп № 2, 3, 8, 23 та 40-к, у методичному кабінеті, переглянули відео з майстер-класами від шеф-кухаря літературного кафе "Імбир" Дмитра Захарченка. На відео було продемонстровано приготування таких страв як "Салат весняний", " Юшка овочева", "Бургер овочевий".

3132313331303131

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: