touTubefbInstagram icontiktok

21.02.2018 р. Презентація методичних розробок викладачами

Автор: Super User. Posted in Новини

2964 20 лютого 2018 року, в рамках проведення методичного місячника «Фестиваль педагогічних ідей» у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» педагогічні працівники презентували свої методичні розробки.

Майстер в/н Міщенко А.О. розповів про свою методичну розробку уроку теоретичного навчання «Приготування страв сучасного ресторану із прісного тіста» з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Пісна І.А., майстер в/н, презентувала розробку уроку виробничого навчання за темою «Приготування борщів». Присутні дізналися, що існує багато видів борщів і способів їх приготування.

Викладач предмету «Німецької мови за професійним спрямуванням» Козак Т.В. ознайомила педагогічних працівників зі своєю методрозробкою «Формування професійних якостей на уроках іноземної мови».

296529662967

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: