touTubefbInstagram icontiktok

15.12.2017 р. День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Автор: Super User. Posted in Новини

2642 14 грудня 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулися заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

На ранковій лінійці лідери УС сектору «Редколегія. Прес-центр» розповіли історію виникнення цього свята: 30 листопада 1986 р. було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, а 14 грудня в газеті «Правда» надруковано повідомлення про те, що держкомісією був прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд.

Вихователем гуртожитку Рабош М.О. був проведений тематичний вечір «Дякуємо за життя». На заході молодь переглянула ряд документальних відео та згадала героїв і жертв чорнобильської катастрофи, ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, смерть яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою, та пом’янути їх хвилиною мовчання.

2643264726452646

Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, задля збереження життя і здоров'я майбутніх поколінь.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: