touTubefbInstagram icontiktok

05.12.2017 р. Засідання на тему: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх»

Автор: Super User. Posted in Новини

2606 04 грудня 2017 року в рамках Місячника правових знань та правової пропаганди в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулося засідання круглого столу на тему: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх» за участю представника Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дарницького району та юриста Нікітюка Ігора Валерійовича, які ознайомили присутніх зі станом злочинності серед неповнолітніх та з відповідальністю за адміністративні та кримінальні правопорушення.

Захід мав профілактичний характер, який був проведений у форматі конструктивного діалогу. Здобувачі освіти дискутували, намагалися отримати нові знання та задавали різноманітні запитання.

На завершення свого виступу Ігор Валерійович побажав здобувачам освіти не порушувати норми адміністративного, кримінального законодавства та громадський порядок.

Всі присутні отримали масу вражень і задоволення від участі в засіданні круглого столу. Сподіваємось, що набуті здобувачами освіти знання надовго залишаться в їх пам'яті та допоможуть утриматись їм від скоєння будь – яких правопорушень.

260426052607

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: