touTubefbInstagram icontiktok

13.10.2017 р. День захисника України

Автор: Super User. Posted in Новини

2245 12 жовтня 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулися заходи до Дня захисника України. На ранковій лінійці лідери учнівського самоврядування привітали всіх присутніх зі святом, а також розповіли історію виникнення Дня захисника України.

В актовому залі радою гуртожитку було проведено святкову дискотеку та тематичну вікторину, під час якої кожен з присутніх хлопців за вірну відповідь на поставлені запитання отримував смачний приз.

224622472241

Назва цього популярного в народі свята говорить сама за себе. Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.

224222432244

У цей день ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас дорогі наші захисники!

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: