touTubefbInstagram icontiktok

10.02.2017 р. Випуск 2017

Автор: Super User. Posted in Новини

050310 лютого 2017 року у нашому навчальному закладі відбувся урочистий випуск кваліфікованих робітників з професій: "Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів", «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант», «Офіціант; бармен», а також молодших спеціалістів за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» та «Зберігання, консервування та переробки м’яса».

 0508050905100511

 

 

05120513

На випускному святі лунало багато теплих слів та побажань. Цей день для випускників святковий, радісний і сумний водночас, адже настав час прощання з рідним училищем, щирими друзями, добрими наставниками. Кращі учні за досягнення у навчанні та громадській роботі були нагороджені грамотами, дипломами та почесними стрічками.

0505

050705180522

0519052405260532

0529053005200533

А по завершенню урочистої частини на всіх присутніх чекав святковий концерт, який підготували наші талановиті учні та випускники.

0514050005010515 

 

 

0502050405060516

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: