touTubefbInstagram icontiktok

День захисника України

Автор: Super User. Posted in Заходи

54   12-13 жовтня 2016 року у нашому навчальному закладі були проведені заходи присвячені Дню захисника України, Згідно з указом № 806/2014 Президента України: «Установити в Україні свято — День захисника України, яке відзначати щорічно 14 жовтня».

   Це свято є направду всенародним святом, бо захисниками Вітчизни є учасники національно-визвольних рухів ХХ століття, учасники Революції гідності, добровольці і військові, волонтери, діти і дорослі — всі ті,хто в різний спосіб наближають перемогу над російськими загарбниками.                                    

   Вихователем гуртожитку Рабош М.О. було проведено виховний захід «День Захисника України», де учні співали пісні, декламували вірші, а також зіграли сценку на військову тематику «Якби жінок в армію закликали». В училищі лідерами учнівського самоврядування під керівництвом координатора УС Бенедіс Н.О., було проведено урочисту лінійку «Козацька Покрова - День Захисника України», яка розпочалася з історичного походження свята та декламуванням віршів про сьогодення в Україні, а на завершення всі присутні виконали Гімн України. 

475152

   Метою заходів було формувати в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «герой», «патріот держави», а також почуття поваги до батьків - захисників України.

44454648

49505355

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: