touTubefbInstagram icontiktok

28.05.2016 р. Веселі старти молоді 2016

Автор: Super User. Posted in Новини

076028 травня 2016 року учні та представники педагогічного колективу нашого навчального закладу взяли участь у спортивно-розважальному заході «Веселі старти молоді», організовані Київською міською профспілкою працівників агропромислового комплексу з метою формування молодіжного активу профспілки та пропаганди здорового способу життя.

Спортивний захід присвятили Дню Києва, що відзначається щорічно в останню неділю травня, та Міжнародному дню захисту дітей.

«Веселі старти молоді» відбулися на Трухановому острові на водно-спортивній базі дитячо-юнацької спортивної школи «Буревісник». Програмою  були  передбачені  індивідуальні  змагання  серед  жінок  і  чоловіків : «Баскетбольний  снайпер»,  «Літаюча  тарілка», «Хокеїст»,  «Вправний  баскетболіст»,  а  також  командні  змагання  з  пляжного  волейболу.

За результатами змагань учениця групи №32 Тарасевич Богдана посіла І місце в естафеті «Вправний баскетболіст» та ІІ місце в естафеті «Хокеїст» за програмою Спартакіади Київської міської профспілки працівників АПК 2016 року.

07580759

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: