touTubefbInstagram icontiktok

02.11.2015 р. Театральна постанова "Відроджені до живої надії"

Автор: Super User. Posted in Новини

01522 листопада 2015 року до нашого навчального закладу завітали представники Українського відділення міжнародної організації «Слово Життя», які показали для учнів театралізовану постанову «Відроджені до живої надії».

Глядачі почули історію двох закоханих молодих людей Павла та Адріани, які обрали неправильний життєвий шлях і захворіли на СНІД, про те, як вони боролися з цією страшною хворобою, підтримуючи один одного, і як зуміли повернутися до життя.

015301490151

Юнаки та дівчата після вистави мали змогу поспілкуватися з акторами, обмінятися думками, поділитися враженнями. Вони дізналися багато нового про те, з чого починається наркоманія та СНІД, як уникнути спокуси і не стати на хибний шлях. Адже відповідальність за попередження ВІЛ-інфікування покладається на кожного громадянина і лише разом, спільними зусиллями можливо вплинути на загрозу епідемії ВІЛ/СНІД в Україні. А зробити це просто, варто лише дотримуватися відповідальної безпечної поведінки в особистому житті, професійній діяльності і навчати навичкам безпеки інших.

014601480147

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: