touTubefbInstagram icontiktok

12.09.2015 р. Веселі старти молоді

Автор: Super User. Posted in Новини

001812 вересня 2015 року учні нашого навчального закладу відсвяткували День фізичної культури і спорту України, що відзначається в країні щорічно в другу суботу вересня.

Саме цього дня Київська міська профспілка працівників агропромислового комплексу з метою формування молодіжного активу профспілки та пропаганди здорового способу життя проводила спортивно-розважальні заходи «Веселі старти молоді», у яких команда нашого училища радо взяла участь.

Молоді, спортивні, енергійні юнаки та дівчата весело стартували та успішно фінішували. Учень групи № 8 Пузир Михайло здобув перемогу у спортивних індивідуальних змаганнях «Хокеїст», а у змаганнях з пляжного волейболу наша команда посіла почесне третє місце.

002000140021

Вітаємо переможців! Приємно усвідомлювати, що наше молоде покоління все більше і більше захоплюється активними заняттями спортом, адже заняття фізкультурою та спортом гартують не лише тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі риси, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства.

0019

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: