touTubefbInstagram icontiktok

08.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. КОНФЕРЕНЦІЯ "ОСОБЛИВОСТІ ХАЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ"

Автор: Super User. Posted in Новини

259

08 лютого 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулося відкриття Тижня спецтехнології, де голова методичної комісії груп громадського харчування, викладач спецдисциплін Рева Людмила провела конференцію зі здобувачами освіти навчальних груп № 22, 30К на тему: "Особливості харчування здобувачів освіти".

На конференції розглядався досвід різних країн та обговорювалися шляхи впровадження здорового харчування молоді в Україні. Присутні ознайомились із системою здорового, збалансованого харчування Гарвардською тарілкою, впливом на здоров'я різних продуктів харчування та розглянули основні правила для збереження свого здоров'я.

260261262

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: