touTubefbInstagram icontiktok

27.11.2020 р. Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 3 розряду

Автор: Super User. Posted in Новини

111З 16 по 26 листопада 2020 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулися лабораторно-практичні заняття в групах №2,3,4,5,8 за професією 5122 Кухар 3 розряду.

Здобувачі освіти разом з викладачами Ревою Л.Г., Кубою О.М. та Веренич М.А. вчилися готувати котлетну масу з м'яса та напівфабрикати з неї: котлети, биточки, тюфтельки, зрази, рулет та ін.

Кухарі відпрацьовували різні способи варіння страв з круп, бобових і макаронних виробів та правила відпуску: каша гречана розсипчаста з печінкою, каша рисова розсипчаста з грибами, сластьони, полента з соусом, горох відварений з копченою грудинкою, булгур з грибами, банош зі шкварками та бринзою, кус-кус з овочами, чечевиця з овочами, макаронні вироби відварні з грибами та сиром.

А також, учні зрозуміли, що багато чого залежить від уміння оформити та подати страву.

112113114

115116117

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: