touTubefbInstagram icontiktok

13.09.2019 р. Екскурсія в музей О.Палладіна Інституту біохімії

Автор: Super User. Posted in Новини

12

11.09.2019 р. здобувачі освіти груп 42 та 43 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" за спеціальністю "Виробництво харчової продукції" мали унікальну нагоду відвідати меморіальний музей видатного українського біохіміка Олександра Палладіна.

Завідувач музею ст. наук. спів., к.б.н. Володимир Назаренко розповів про життєвий і творчий шлях відомого ученого, його внесок у розвиток української біохімії. Учні відвідали лабораторію нанобіотехнологій та ознайомилися з напрямками її роботи та лабораторним обладнанням.

13Також, вони відвідали лекторій малої академії наук (МАН), який працює на базі Інституту біохімії. Прослухали доповідь наукової співробітниці відділу хімії та біохімії ферментів к.б.н. Яценко Т.А. на тему "Біохімія: на межі хімії і біології".

Дуже вдячні завідувачу музею Інституту біохімії В. Назаренку за теплу зустріч, змістовну розповідь про видатного українського вченого О. Палладіна і можливість ознайомитися з сучасними поглядами на історичний поступ біохімічної науки.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: