touTubefbInstagram icontiktok

02.07.2019 р. ПІДСУМКОВІ ЗАСІДАННЯ ШКІЛ МОЛОДОГО ПЕДАГОГА ТА ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ

Автор: Super User. Posted in Новини

454321 та 27 червня 2019 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових та ресторанного сервісу" відбулися підсумкові засідання шкіл молодого педагога та передового педагогічного досвіду.

На засіданні Школи передового педагогічного досвіду, під керівництвом А. Роззавко, викладач спеціальних предметів О. Куба презентувала власний досвід "Гурткова робота як форма підвищення мотивації учнів до оволодіння професією".

Вона наголосила, що гурткова робота - це важливий елемент у розвитку творчості здобувачів освіти. У диспуті "Сучасні веб-ресурси в практичній діяльності педагога" брали участь всі присутні педагогічні працівники.

454445454546

Темою засідання Школи молодого педагога була "Мої педагогічні знахідки". Молоді педагоги Міщенко А., Остапенко С., Козловець О. та Бабֺ'як В. презентували результати своєї роботи над темами самоосвіти. Керівник школи В.Сушко привітала найкращих наставників А. Роззавко та О. Кубу з успішною атестацією їх вихованців. А також, наприкінці, вона підвела підсумки роботи Школи та перспективи на наступний навчальний рік.

4547454845494550

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: