touTubefbInstagram icontiktok

14.03.2019 р. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ВІДКРИТОГО УРЯДУ

Автор: Super User. Posted in Новини

4249 В рамках Всеукраїнського тижня Відкритого Уряду, 13 березня 2019 року на базі Центру сім'€™ї відбулася зустріч на тему "Співпраця влади та громадськості щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків. Можливості та виклики". У заході брали участь представники Служби у справах дітей та сім'€™ї Дарницької РДА, відділу у справах молоді та спорту Дарницької РДА, Третього київського місцевого центру БВПД, Ветеранської ради Дарницького району, громадських організацій, а також практичний психолог ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" Наталія Бенедіс.

Оксана Ткаченко, начальник Служби у справах дітей та сім'€™ї презентувала напрями роботи Служби, звернула увагу на важливість взаємодії з громадськістю та громадськими організаціями щодо вирішення проблемних ситуацій, в яких опиняються неповнолітні.

Сергій Мегеть, начальник відділу сімейної політики Служби у справах дітей та сім'€™ї зупинився на питаннях попередження та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми.

425042514252

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: