touTubefbInstagram icontiktok

06.02.2019 р. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БАРМЕНА. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

Автор: Super User. Posted in Новини

4086 6 лютого відзначається День святого Аманда, одного з великих християнських апостолів, який вважається покровителем виноробів, пивоварів, торговців, а також рестораторів та барменів (bartenders). Тому День святого Аманда став у багатьох країнах професійним святом барменів.

У цей день, в навчальному ресторані ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», учні-бармени приймали вітання та частували кожного відвідувача гарячим пряним безалкогольним глінтвейном. Здобувачі освіти (Бевз Вадим, Василенко Віктор, Величко Олександр, Хайлак Владислав) показували майстер-класи з приготування різних напоїв, до яких долучалися учні та педагогічні працівники. В залежності від того, які інгредієнти входять до їх складу, коктейлі можна приготувати різними способами: білд, стір, шейк чи бленд.

408840894090

Рівень професійної майстерності барменів доводить, що і вони вміють працювати з вогником. Щоб оволодіти професією необхідно вчитися. І тільки на практиці можна зрозуміти, наскільки ця професія цікава, відповідальна і залежна від нас, відвідувачів.

408740914092

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: