П'ятниця, 26 квітня 2024
Версія для слабозорих
Головна
Новини
Вступнику
Напрями діяльності
International cooperation
Про нас
Контакти
Головна
E-mail
Надрукувати
Анонс
Автор: Super User. Posted in
Оголошення
Підготовка
за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:
Кухар
Кондитер
Кухар; кондитер
Кухар; офіціант
Офіціант; бармен
Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів
Майстер ресторанного обслуговування
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Підготовка
за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:
Виробництво харчової продукції