29.12.2017 р. Перевірочна робота за професією «Кондитер IІІ розряду»
28 грудня 2017 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за професією «Кондитер IІІ розряду» в групі №25 з майстром в/н Пісною І. А.
Перед здобувачами освіти було поставлено завдання: торт "Золотий ключик", корзинка пісочна, бісквітний торт з вершковим кремом, торт "Медовик", торт бісквітний "Шоколадна фантазія"
Під час приготування страв здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання, а також на виробничій практиці. Роботи здобувачів освіти та презентовані страви були оцінені членами журі за такими критеріями:
- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
- навчальна дисципліна;
- правила здійснення технологічного процесу;
- органолептичні показники якості страв;
- оригінальність подачі страв;
- дотримання норм часу, інше.
Здобувачі освіти показали високі кваліфікаційні навички та уміння.