21.11.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №1
20.11.2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в лабораторії №1 майстрами в/ н Юрченко Т.Г. та Пархоменком В.В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі №1 за професією «Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів».
Метою роботи було:
- навчитися робити перерахунок сировини на задану кількість виготовлення м’ясних напівфабрикатів;
- підібрати інструмент, інвентар, посуд;
- організувати робоче місце;
- дотримуватися вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці та ін..
В ході лабораторно-практичної роботи були приготовлені м’ясні напівфабрикати: котлета «Їжачок», «Кораблик», чивапчічі, люля-кебаб, гамбургер-асорті, ковбаса «Домашня», байдарка, рулет «Ніжність»
Здобувачі освіти сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.