09.11.2017 р. Лабораторно-практична роботу на тему «Страви з овочів»
08 листопада 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» у лабораторії №1 було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Страви з овочів» в групі №7 за професією «Кухар; офіціант».
В лабораторії №1 із здобувачами освіти працювала викладач спецдисциплін Онищенко С.І.
Метою роботи було закріпити практично теоретичні знання з:
- технології приготування страв з овочів .
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці та ін..
Під час лабораторно-практичної роботи учні працювали бригадним методом. На захист було запрошено голову методичного об’єднання кухарського спрямування Реву Л.Г.
Здобувачі освіти сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.