19.09.2017 р. Кваліфікаційна робота в групі №21
18.09.2017 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася кваліфікаційна робота за професією «Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів» ІІІ розряду в групі №21 з майстром в/н Пархоменком В.В.
Перед учнями було поставлено завдання – жилування м’яса з різних частин туші свинини, розбирання за сортами та частинами для виготовлення напівфабрикатів.
Члени комісії оцінювали теоретичну та практичну підготовку учнів за такими критеріями:
- стан санітарного одягу;
- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
- навчальна дисципліна;
- правила здійснення технологічного процесу;
- дотримання норм часу;
Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння, а також високий рівень знань.