Новини

Місячник методичної роботи. Засідання методичної комісії груп громадського харчування

Автор: Vitalii. Posted in Новини

25902 лютого 2022 року, в рамках методичного місячника, відбулося засідання методичної комісії груп громадського харчування на тему: «Від творчого педагога – до творчого учня».  Викладачі спецтехнологій Олена Куба, Людмила Рева та Марина Веренич поділилися досвідом використання сучасних засобів навчання для розвитку критичного мислення учнів з теми «Риба: обробка, технологія приготування рибних напівфабрикатів».

Педагоги  презентували використання на певних етапах уроку різних платформ та інструментів Google: Online Test Pad, Loom, Learningapps, «На урок», Google-документи, Google-презентації.

Присутніх зацікавив онлайн-сервіс для створення інтерактивних плакатів - Genial.ly. Головна перевага мультимедійного плакату полягає у тому, що учень може знайомитися з інформацією у будь-якому зручному порядку. Він може відкривати лише ті матеріали, що, наприклад, виявилися трошки складнішими та вимагають уточнення. Крім того, учням подобається досліджувати та знаходити інтерактивні зони, відкривати віртуальні віконця з текстом чи картинками.

260261262263