touTubefbInstagram icontiktok

Матеріали Всеукраїнського вебінару "Сучасні технології навчання у професійній освіті практичні кейси"

Автор: Vitalii. Posted in Методичний кабінет

Всеукраїнський вебінар «Сучасні технології навчання у професійній освіті: практичні кейси»

Професійна освіта – це процес оволодіння певним рівнем знань, умінь і навичок з конкретних професій, а також розвиток компетентності, професіоналізму, виховання загальної та професійної культури. Вона забезпечує здобуття здобувачами освіти професії відповідно до їх покликань, інтересів та здібностей. А застосування сучасних технологій навчання викликає в учнів зацікавленість обраною професією та мотивують до  досягнення високого рівня знань й якості.

Для обміну досвідом використання сучасних технологій навчання в освітньому процесі у ЗП(ПТ)О нашої країни, 19 грудня 2022 року Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений Всеукраїнський вебінар на тему «Сучасні технології навчання у професійній освіті: практичні кейси».

Педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти постійно удосконалюють свій професійний рівень задля підготовки конкурентоспроможного та висококваліфікованого робітника на ринку праці. Тому, у зазначеному вище заході взяли участь, як спікери, так і педагоги таких областей: Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Полтавської та Харківської.

ТЕМИ ВИСТУПІВ:

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: