Новини

25.02.2018 р. Майстер-клас з приготування страв на сковороді Wok із використанням індукційної плити

Автор: Super User. Posted in Новини

3001 У ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в лабораторії №1 відбувся майстер-клас з приготування страв: «Свинина в кисло-солодкому соусі з бобовою локшиною», «Короп смажений з тушкованими овочами в пікантному соусі», «Бебі-банани фрі» на сковороді Wokіз використанням індукційної плити.

Майстер-клас проводив Козлович Андрій – випускник групи №52 спеціальності «Виробництво харчової продукції» та Чучко Владислав – здобувач освіти групи №22 професії «Кухар».

Присутні з цікавістю спостерігали за процесом приготування страв, ставили питання, на які отримували відповіді. Андрій та Владислав досить професійно працювали, продемонстрували неабиякі вміння, навички. Спостерігати за їх роботою було справжнім задоволенням.

3005300330043002

На завершення заходу присутні продегустували приготовані страви, поділилися враженнями від майстер-класу.