Новини

24.11.2017 р. Майстер-клас від Пархоменко Андрія

Автор: Super User. Posted in Новини

2515 23 листопада 2017 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся майстер-клас з приготування страви «Перепілка фарширована виноградом із соусом журавлини».

Його проводив здобувач освіти групи №22 за професією «Кухар» Пархоменко Андрій, який продемонстрував особливості приготування страви.

Майстер-клас відвідали здобувачі освіти груп №4, 24, 40-К, майстри в/н Ярмоленко С.В. та Онищенко С.І. та викладач спецдисциплін Рева Л.Г.

Здобувачі освіти з цікавістю спостерігали за процесом приготування страв, ставили питання, на які отримували відповіді. Андрій досить професійно працював, продемонстрував неабиякі вміння, навички. Спостерігати за його роботою було справжнім задоволенням.

251625172514

На завершення заходу присутні продегустували приготовані страви, поділилися враженнями від майстер-класу.