Новини

23.10.2017 р. Ярмарка професій

Автор: Super User. Posted in Новини

2280 Профорієнтаційна робота ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» складається здекількох етапів, одним з яких є професійна інформація та консультація, адже вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства.   Вибір професії — це по суті вибір життєвого шляху.

Профорієнтаційну роботу проводять викладачі та майстри в/н за активною участю наших учнів та інших членів педагогічного колективу.

Для забезпечення проведення якісної вступної компанії 2018 року проводяться ряд профорієнтаційних заходів серед випускників шкіл Київської та інших областей.

20.10.2018 р. в Бориспільському центрі зайнятості відбулася Ярмарка професій. Майстром в/н Волошиною Ю.В. була проведена агітаційно-інформаційна робота серед потенційних вступників: надалася інформація про навчальний заклад, ознайомлено з правилами прийому та професіями. Вступники забезпечувались інформаційною продукцією, а також були запрошені на День відкритих дверей, який відбудеться 02 листопада 2017 року.

228222812283