touTubefbInstagram icontiktok

Сторінка психолога

Як управляти емоціями

Автор: Vitalii. Posted in Сторінка психолога

67В Україні працює "гаряча лінія", де людям, які переживають стрес через війну або вимушений переїзд, можуть надати психологічну підтримку.
За допомогою можна звернутися до Міжнародної організації з міграції за номером 0 800 211 444, повідомляє Міністерство охорони здоров’я.
"Гаряча лінія" безоплатна та анонімна.
Там працюють кваліфіковані психологи.

 

Як управляти емоціями 

35 

 

Заходи психологічної служби 2023-2024 н. р.

Автор: Vitalii. Posted in Сторінка психолога

Психологічний гайд для педагогів

Автор: Vitalii. Posted in Сторінка психолога

36719.05.2023р. в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" був проведений психологічний гайд  для педагогів «Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя?»

Під час тренінгу педагоги формували ІКТ- компетентності,  оволоділи техніками рефлексії та механізмами комунікативних навичок.

4 травня – U.N. Anti-Bullying Day

Автор: Vitalii. Posted in Сторінка психолога

25Організація Об’єднаних Націй визнала епідемію залякування і цькування, з якими доводиться зіштовхнутися здобувачам освіти, педагогам і батькам у всьому світі, тому в 2012 році ООН оголосила 4 травня – U.N. Anti-Bullying Day.
З цього часу кампанію боротьби з булінгом встигли підтримати 25 країн. Учасники освітнього процесу Державного навчального закладу "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та сервісу" також долучились до проведення заходів з висвітленням даної теми під гаслом "Ми проти булінгу!"

262728

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: