touTubefbInstagram icontiktok

Новини

15.02.2018 р. Відкритий урок на тему: «Сучасні тенденції у сфері ресторанного обслуговування»

Автор: Super User. Posted in Новини

2945 15 лютого 2018 року, в рамках проведення методичного місячника «Фестиваль педагогічних ідей» у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладач

Шульгін О.С. провів відкритий урок на тему: «Сучасні тенденції у сфері ресторанного обслуговування».

Урок проводився зі здобувачами освіти групи №8 за професією «Кухар; офіціант». Метою уроку було систематизувати та поглибити знання учнів про сучасні тенденції у сфері ресторанного господарства, сформулювати та пояснити нові терміни та поняття. Здобувачі освіти підготували доповіді про вегетаріанство, сироїдіння та французьку кухню.

2943294429472946

Урок-лекція проходив з використанням інформаційно-комунікативних технологій, тому присутні мали змогу здійснити подорож до віртуального ресторану. В кінці уроку, здобувачі освіти отримали оцінки, які відповідають рівню засвоєних знань.

 

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: