touTubefbInstagram icontiktok

Новини

11.01.2018 р. Перевірочна робота за спеціальністю «Виробник м’ясних напівфабрикатів ІV розряду»

Автор: Super User. Posted in Новини

2745 09-10 січня 2018 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за спеціальністю «Виробник м’ясних напівфабрикатів ІV розряду» в групі №21 з майстром в/н Пархоменком В.В.

Перед здобувачами освіти було поставлено завдання – приготування різних видів м’ясних напівфабрикатів: Люля-кебаб, рулет «Сюрприз», котлети по-домашньому, ковбаса «Домашня» трьох видів: з яловичини, курятини та свинини, кордон-блю, гамбургери з двох видів фаршу. А також було приготовлено швидкозаморожену другу страву бефстроганов з гарніром та соусом.

2742274127432744

Під час перевірочної роботи здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання.

2748275227492750

275127462747

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: