touTubefbInstagram icontiktok

Новини

29.11.2017 р. Перевірочна робота за професією «Обвалювальник м’яса IІІ розряду»

Автор: Super User. Posted in Новини

2543 28 листопада 2017 року в кабінеті № 32 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за професією «Обвалювальник м’яса IІІ розряду» в групі №1 з майстром в/н Юрченко Т.Г.

Перед здобувачами освіти було поставлено завдання – обвалювання м’яса частин яловичини та свинини. Під час перевірочної роботи здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання.

Роботи здобувачів освіти були оцінені комісією за такими критеріями:

1. Технологій та методи обвалювання.

2. Анатомічна будова частини.

3. Порядок виділення кісток.

4. Безпека праці

5. Допустимі залишки.

2544254525462547

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: