25.09.2017 р. Лабораторно-практична робота в групах №2, №4
25 вересня 2017 року в нашому навчальному закладі було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Способи розбирання риби та приготування напівфабрикатів з котлетної маси» в групах №2, №4 за професіями «Кухар» та «Кухар; кондитер».
В лабораторії №1 з учнями працювали викладач спецдисциплін Куба О.М. та майстри в/н Онищенко С.І., Петренко Л.В.
Метою роботи було:
- навчити практично підбирати інструмент, інвентар, посуд;
- організовувати робоче місце та дотримуватись правил ведення технологічного процесу;
- економно використовувати сировину, воду та електроенергію;
- проводити органолептичну оцінку напівфабрикатів та інше.
Учні сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.