touTubefbInstagram icontiktok

Новини

25.09.2017 р. Лабораторно-практична робота в групах №2, №4

Автор: Super User. Posted in Новини

2113 25 вересня 2017 року в нашому навчальному закладі було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Способи розбирання риби та приготування напівфабрикатів з котлетної маси» в групах №2, №4 за професіями «Кухар» та «Кухар; кондитер».

В лабораторії №1 з учнями працювали викладач спецдисциплін Куба О.М. та майстри в/н Онищенко С.І., Петренко Л.В.

Метою роботи було:

- навчити практично підбирати інструмент, інвентар, посуд;

- організовувати робоче місце та дотримуватись правил ведення технологічного процесу;

- економно використовувати сировину, воду та електроенергію;

- проводити органолептичну оцінку напівфабрикатів та інше.

Учні сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.

2114211521162117

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: