touTubefbInstagram icontiktok

Новини

13.09.2017 р. ВИСТАВКА «INPRODMASH & UPAKOVKA» - 2017

Автор: Super User. Posted in Новини

2037 12 вересня 2017 року учні ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» груп № 1, 21, 51 разом із майстром виробничого навчання Пархоменком В.В. та викладачем спецдисциплін Накопюк Л.З. відвідали виставку «INPRODMASH & UPAKOVKA Виставка обладнання для харчової промисловості і пакування», яка проходила в Міжнародному Виставковому Центрі на станції метро «Лівобережна».

26-а виставка обладнання та технологій для харчової промисловості INPRODMASH проходила одночасно з 18-ю міжнародною виставкою індустрії упаковки UPAKOVKA. Це найбільші в Україні виставки, де демонструється найширший вибір устаткування, інгредієнтів і матеріалів для виробництва та упаковки харчових продуктів.

В експозиції INPRODMASH було представлено обладнання, інвентар, матеріали, інгредієнти для різних галузей: м'ясної, молочної, масложирової, рибної, кондитерської та хлібопекарської, бакалійної, консервної, розливу та виробництва напоїв, підприємств громадського харчування і кулінарії, а також лінії забою і обробки птиці, великої рогатої худоби та свиней, технології з переробки та зберігання овочів, фруктів і ягід.

203520362033

На виставці UPAKOVKA були продемонстровані сучасні пакувальні технології, обладнання та матеріали для потужного і малого виробництва, а також фасувально-пакувальні лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування.

Було представлено обладнання для декорування склотари, виробництва етикеток і захисних голограм, широкий спектр маркувальних систем і логістичних рішень.

Також на виставці представляв обладнання наш випускник Ганджук Валентин Володимирович, який працює технологом – консультантом з м’ясних виробів у підприємстві ТОВ «Добра».

203420382032

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: