20.03.2015 р. Тиждень спецтехнологій
З 16 по 20 березня 2015 року у нашому навчальному закладі проходив Тиждень спецтехнологій груп кухарського спрямування.
Протягом тижня відбулися наступні заходи:
І. Виставка-конкурс «Сучасні європейські страви з українським акцентом»;
ІІ. Кулінарний брейн-ринг;
ІІІ. Конкурс «Кулінарний профі»:
теоретичний тур (розв’язування тестових завдань та задач на розрахунок сировини);
практичний тур (швидке та якісне формування напівфабрикатів, демонстрація домашнього творчого завдання, дегустація та визначення страви з закритими очима, складання страви із заданого переліку продуктів тощо).
ІV. Презентація на тему «Інноваційні технології в галузі ресторанного господарства» та демонстрація найкращих учнівських робіт.