05.11.2014 р. Лабораторно-практична робота
4 листопада 2014 року у групі № 24, учні якої навчаються за професією «Кухар; кондитер» відбулася лабораторно-практична робота по темі "Технологія приготування виробів з дріжджового тіста безопарним способом" .
Під час виконання лабораторної роботи учні продемонстрували вправність у виконанні технологічних операцій, творче мислення у оздобленні борошняних кондитерських виробів, успішно випробувавши набуті знання у практичному застосуванні.
Учні приготували та подали такі вироби:
- Піца по-італійські з грибами;
- Рогалик з повидлом;
- Витушка ванільна;
- Кулебяка;
- Розтягаї з рибним фаршем;
- Трикутнички з маком;
- Пиріжки в асортименті (з сиром, тушкованою капустою та яблуками);
- Булочка з корицею.