touTubefbInstagram icontiktok

Новини

05.11.2014 р. Лабораторно-практична робота

Автор: Super User. Posted in Новини

1034 листопада 2014 року у групі № 24, учні якої навчаються за професією «Кухар; кондитер» відбулася лабораторно-практична робота по темі "Технологія приготування виробів з дріжджового тіста безопарним способом" .

Під час виконання лабораторної роботи учні продемонстрували вправність у виконанні технологічних операцій, творче мислення у оздобленні борошняних кондитерських виробів, успішно випробувавши набуті знання у практичному застосуванні.

Учні приготували та подали такі вироби:

- Піца по-італійські з грибами;

- Рогалик з повидлом;

- Витушка ванільна;

- Кулебяка;

- Розтягаї з рибним фаршем;

- Трикутнички з маком;

- Пиріжки в асортименті (з сиром, тушкованою капустою та яблуками);

- Булочка з корицею.

104105106107

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: