Кулінарний арт-івент «Скарбничка української кухні»
21 лютого 2023 року, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», у рамках місячника методичної роботи, викладачі Олена Куба та Людмила Рева провели із здобувачами освіти кулінарний арт-івент «Скарбничка української кухні».
Мета заходу – підготовка здобувачів освіти, відповідно до державної освітньої політики, що поєднує у своїй професійній діяльності теоретичну і практичну підготовки, має сформовані ключові, професійні та загальнопрофесійні компетентності.
Кулінарну мандрівку учні провели, досліджуючи українську кухню, адже це невід’ємна складова нашої культури, це дзеркало історії. Познайомилися із сучасними шеф-кухарями, що популяризують українську кухню роблять її більш модерновою, сучасною і цікавою. Переглянули фрагменти відеофільмів відомих рестораторів України. Приділили увагу візитівці української кухні – борщу, що занесений до нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.
Завершальним етапом арт-івенту, було пригощання учнів справжніми українськими варениками.