touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Державна кваліфікаційна атестація в групах №29, 42, 21

Автор: Vitalii. Posted in Новини

129У Державному навчальному закладі "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, на якій були розглянуті підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробнича характеристика, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмова екзаменаційна робота/дипломний проєкт (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти груп №29 за професією 5123 Офіціант; 5123 Бармен та №21 за професією 7411 Обвалювальник м'яса, 9322 Жилувальник м'яса та субпродуктів, 7411 Виробник м'ясних напівфабрикатів.

На Комплексному кваліфікаційному іспиті фахові молодші бакалаври відповідали на питання з навчальних дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Устаткування підприємств харчування» та «Економіка підприємств різних типів».

За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник" та освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» з набутої професії/спеціальності та видано дипломи державного зразка.

130131132133

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: